kinokvinder.dk

Just Tattoo of Us (TV Series 2017–2020)

De medvirkende i TV-serien Just Tattoo of Us

Top cast

TV-serien Just Tattoo of Us er kendt for at være både underholdende og ekstremt overraskende. Medvirkende i den populære reality-serie er:

  • Charlotte Crosby: Medvirkede i 12 episoder
  • Scott Timlin: Medvirkede i 10 episoder

Tattoo-artister

En stor del af seriens koncept handler om de dygtige tattoo-artister, der udfører de vilde og ofte kontroversielle tatoveringer. Nogle af de mest fremtrædende tattoo-artister i Just Tattoo of Us er:

  • Jodie Davies: Udførte tatoveringer i 5 episoder
  • Danny Robinson: Udførte tatoveringer i 5 episoder
  • Charl Davies: Udførte tatoveringer i 4 episoder
  • Cally-Jo: Udførte tatoveringer i 3 episoder
  • Atom: Udførte tatoveringer i 2 episoder

Andre medvirkende

Udover de faste deltagere og tattoo-artister dukker der også fra tid til anden andre skuespillere og kendte personligheder op i Just Tattoo of Us. Nogle af de mest bemærkelsesværdige inkluderer:

  • Stephen Bear: Medvirkede i 2 episoder
  • Jessica Impiazzi: Medvirkede i 1 episode i 2017
  • James Lee Williams: Medvirkede i 1 episode i 2017
  • Denny Solomona: Medvirkede i 1 episode i 2017
  • Ashley Roberts: Medvirkede i 1 episode i 2017
  • Aisleyne Horgan-Wallace: Medvirkede i 1 episode i 2019
  • Yeferson Cossio: Medvirkede i 1 episode i 2019
  • John Wolfe: Medvirkede som tatoveringskonsulent i 1 episode
  • Mutya Buena: Medvirkede i 1 episode
  • Sam Gowland: Medvirkede i 1 episode
  • Simon Searles: Medvirkede i 1 episode

Der er mange andre medvirkende, der har været en del af Just Tattoo of Us, og hver har bidraget til seriens unikke og overraskende stemning. Det er netop kombinationen af de forskellige skuespillere og tattoo-artister, der gør serien til et hit blandt seerne.

Overblik

Titel Just Tattoo of Us
Udgivelsesdato 3. april 2017 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Kendt som A mi kis tetkónk
Produktionsselskaber Gobstopper Television
Viacom International Media Networks (VIMN)

Resmué

I TV-serien Just Tattoo of Us designes tatoveringer af par eller venner til hinanden, hvorefter de bliver tatoveret med bind for øjnene. De ved ikke, hvordan det endelige mesterværk kommer til at se ud, indtil det afsløres!

Fejl i TV-serien Just Tattoo of Us – seerne griner med

TV-serien Just Tattoo of Us har fanget mange seere med sin unikke blanding af tatoveringer og overraskelser. Men selvom serien har masser af spænding og underholdning at byde på, har seerne ikke kunnet lade være med at spotte nogle små fejl undervejs.

Mærkelige tatoveringsvalg

Nogle af de mest omtalte fejl i Just Tattoo of Us handler om de tatoveringsdesign, som deltagerne vælger til hinanden. Det virker som om, at nogle af dem glemmer at tænke sig om, inden de permanent bliver prydet med et motiv. En seer bemærkede eksempelvis, at en deltager fik en tatovering af en pizza slice på balderne. Hvilken interesse han har for pizza, og hvorfor præcis på balderne, forbliver et mysterium.

Reaktioner og misforståelser

Fejlene stopper dog ikke ved tatoveringsdesignet. Nogle seere har også lagt mærke til, at deltagerne ikke altid reagerer som forventet, når de ser deres nye tatoveringer. En deltager blev eksempelvis overrasket over at blive tatoveret med sit hundes ansigt på maven. Hans reaktion? Han begyndte at grine hysterisk og råbe Jeg elsker det! Seerne spekulerer stadig på, om han er virkelig begejstret, eller om han blot forsøger at bevare fatningen foran kameraerne.

Redaktørens forsømmelser

Udover deltagerne og deres reaktioner er nogle seere også opmærksomme på fejl, der synes at være sket på redigeringsbordet. En eagle-eyed seer bemærkede f.eks., at i en scene skifter deltagerens tatovering pludselig farve midt i klippet. Måske en lysfejl? Eller var det producerens forsøg på at tilføje lidt ekstra drama til episoden?

Interaktionen mellem værterne

Selvom værterne af Just Tattoo of Us er charmerende og underholdende, har nogle seere bemærket nogle små uoverensstemmelser i deres interaktion. En seer lagde mærke til en akavet stilhed mellem værterne efter en deltager blev tatoveret med et pinligt motiv. Måske var de bare overraskede over tatoveringens karakter, eller også er der mere drama mellem dem, end vi lige kan se på skærmen.

Uanset hvilke fejl der er blevet opdaget, kan vi alle enes om, at TV-serien Just Tattoo of Us er fuld af sjov og overraskelser. Fejlene tilføjer blot en ekstra dimension til underholdningen og giver os seere noget at grine af. Så lad os nyde serien med et glimt i øjet og være taknemmelige for disse små fejl, der gør vores TV-oplevelse endnu mere uforglemmelig.

Andre populære titler: GirlScream VIWallanderDeadpoolDia da IndependênciaThe InternI Came ByPrivate LessonsThe InvitationBumblebeeWhite ChicksGifted“Urzeala tronurilor” EastwatchItaliensk for begyndereStripteaseThe Summer I Turned PrettyAgatha Christies MarpleMoney HeistGaslitMagic Mike XXLApocalypse NowPretty Little LiarsCold HawaiiLord of War – Händler des TodesThe OATransformers 3: Die dunkle Seite des MondesSouth ParkThe White LotusTwo Is a FamilyNo Sudden MoveDer Sex PaktDie IdiotenLittle WomenThe CircleMy Fake BoyfriendSuperman & LoisThe Cutting EdgeIron Man 2Beast“Fake Taxi” Petite Teen with Big Tits Gets DickThe Book of Boba FettThe Great GatsbyBlacKkKlansmanOne Piece Film RedWomen TalkingThe HolidayWreckEntourageGuilty Party