kinokvinder.dk

Truth Be Told (TV Series 2019–2023)

Skuespillere i TV-serien Truth Be Told

Truth Be Told er en spændende og fængslende TV-serie, der begyndte at blive sendt i 2019 og er stadigvæk i produktion. Serien byder på et imponerende ensemble af skuespillere, der bringer karaktererne til live. Her er nogle af de medvirkende i Truth Be Told:

Octavia Spencer

Octavia Spencer spiller rollen som Poppy Scoville-Parnell i serien. Hun er en prisvindende skuespillerinde, der tidligere har medvirket i populære film som The Help og Hidden Figures. Hendes talent og præstationer har gjort hende til en af de mest respekterede skuespillere i branchen.

Mekhi Phifer

Mekhi Phifer spiller Markus Knox i Truth Be Told. Han er kendt for sine roller i film som 8 Mile og Dawn of the Dead samt TV-serier som ER og House of Lies. Phifer bringer en unik dynamik og karisma til sin karakter i serien.

Ron Cephas Jones

Ron Cephas Jones portrætterer karakteren Leander Shreve Scoville i serien. Han er en dygtig skuespiller, der har modtaget anerkendelse for sin performance i TV-serier som This Is Us og Luke Cage. Jones evne til at bringe følelser og dybde til sine karakterer gør ham til en stor tilføjelse til Truth Be Told.

Tracie Thoms

Tracie Thoms spiller karakteren Desiree Scoville i serien. Hun er en erfaren skuespillerinde, der har medvirket i film som Rent og The Devil Wears Prada. Thoms er kendt for sin alsidighed og evne til at skabe troværdige og komplekse karakterer.

Haneefah Wood

Haneefah Wood bringer karakteren Cydie Scoville til live i Truth Be Told. Hun er tidligere kendt for sine roller i musikaler som Avenue Q og Rent. Woods energi og talent til at levere både humor og følelsesmæssig dybde til sin karakter gør hende til en mindeværdig del af serien.

David Lyons

David Lyons portrætterer Detective Aames i Truth Be Told. Han har tidligere medvirket i TV-serier som Revolution og ER. Lyons evne til at skabe spænding og mystik omkring sin karakter tilføjer en ekstra lag til serien.

Merle Dandridge

Merle Dandridge spiller karakteren Zarina Killebrew i serien. Hun er kendt for sine roller i musikaler som Rent og Spamalot samt TV-serier som Greenleaf. Dandridge bringer sin stærke vokal og enestående talent til sin karakter i Truth Be Told.

Mychala Lee

Mychala Lee portrætterer karakteren Trini Killebrew i serien. Hun er relativt ny i branchen, men hendes talent og engagement har allerede imponeret publikum. Lee tilfører serien ungdommelighed og energi med sin karakter.

Tami Roman

Tami Roman spiller Lillian Scoville i Truth Be Told. Hun er kendt for sine medvirken i reality-shows som The Real World og Basketball Wives samt film som Madeas Tough Love. Romans karisma og stærke tilstedeværelse tilføjer et ekstra lag til serien.

Katherine LaNasa

Katherine LaNasa spiller karakteren Noa Havilland i serien. Hun er en erfaren skuespillerinde, der tidligere har medvirket i film som The Campaign og The Frozen Ground. LaNasa bringer førsteklasses skuespil og troværdighed til sin karakter i Truth Be Told.

Michael Beach

Michael Beach portrætterer Ingram Rhoades i serien. Han har tidligere medvirket i TV-serier som Sons of Anarchy og ER. Beachs tilstedeværelse og autoritet gør hans karakter til en væsentlig del af serien.

Rico E. Anderson

Rico E. Anderson spiller karakteren Herbie i Truth Be Told. Han har tidligere medvirket i en række TV-serier, herunder The Orville og Greys Anatomy. Anderson bringer troværdighed og intensitet til sin karakter i serien.

Christopher Backus

Christopher Backus portrætterer Holt Redding i serien. Han er kendt for sine roller i film som Elevator og Roadies samt TV-serier som Bosch og Life Sentence. Backus tilføjer kompleksitet og dybde til sin karakter i Truth Be Told.

Alona Tal

Alona Tal spiller Ivy Abbott i Truth Be Told. Hun er kendt for sine roller i TV-serier som Supernatural og Hand of God. Tal bringer både styrke og sårbarhed til sin karakter og styrker dermed seriens fortælling.

Gabrielle Union

Gabrielle Union portrætterer karakteren Eva i serien. Hun er en højt respekteret skuespillerinde, der tidligere har medvirket i film som Bring It On og Bad Boys II. Union bringer elegance og karisma til sin karakter i Truth Be Told.

Andre Royo

Andre Royo spiller Demetrius i serien. Han er kendt for sine roller i TV-serier som The Wire og Empire. Royos talent til at skabe kompleksitet og menneskelighed i sine karakterer gør ham til en betydningsfuld del af Truth Be Told.

Kate Hudson

Kate Hudson portrætterer Micah Keith i Truth Be Told. Hun er en anerkendt skuespillerinde, der tidligere har medvirket i film som Almost Famous og How to Lose a Guy in 10 Days. Hudson bringer charme og autenticitet til sin karakter i serien.

Billy Miller

Billy Miller spiller karakteren Alex Dunn i Truth Be Told. Han er en prisvindende skuespiller kendt for sine roller i TV-serier som The Young and the Restless og General Hospital. Miller bringer troværdighed og intensitet til sin karakter i serien.

Truth Be Told er skabt af Nichelle D. Tramble, der har samlet et fantastisk hold af skuespillere til at fortælle historien. Med deres talent og engagement i serien er Truth Be Told en must-see for enhver tv-serieentusiast.

Overblik

Titel Truth Be Told
Udgivelsesdato 6. december 2019 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Are You Sleeping
Optagelsessteder Paramount Studios – 5555 Melrose Avenue, Hollywood, Los Angeles, Californien, USA (studie)
Produktionsselskaber Apple Studios, Chernin Entertainment, Endeavor Content

Resmué

Truth Be Told er en spændende TV-serie, der handler om en true-crime podcaster ved navn Poppy Parnell. Hun bliver kaldt til at undersøge sagen om den dømte morder Warren Cave, en mand hun selv har indirekte sat bag tremmer efter han myrdede faderen af to identiske tvillinger.

Snart står Parnell overfor at skulle træffe afgørende beslutninger om, hvor grænserne mellem skyldig og uskyldig går, da Cave tilstår at være blevet uskyldigt dømt for forbrydelsen.

Fem sjove fejl i TV-serien Truth Be Told

1. Mekhi Phifers sprogforvirring

I TV-serien Truth Be Told spiller Mekhi Phifer karakteren fra Oakland, Californien. Desværre virker det bare ikke helt overbevisende, når hans New York (Harlem) accent fylder skærmen. Man kan næsten forestille sig, at han snart hopper på en subway i stedet for en BART (Bay Area Rapid Transit) togtur. Hvis Oakland nogensinde får sin egen mafia, vil vi i det mindste vide, hvem der kan rekrutteres som den lokale gangsterboss.

2. Uforklarlige tidsspring

Truth Be Told er kendt for sin fortælleteknik, der kan transportere os til forskellige tidspunkter og steder. Desværre er der nogle gange tidsspring, der virker ligeså trolddomsbaserede som et Harry Potter-eventyr. Fra den ene scene til den anden kan vores hovedpersoner gå fra at være i dagens moderne verden til at blive forvandlet til oldtidsbosættere uden nogen logisk forklaring. Vi venter spændt på at se, om de får brugt deres magiske kræfter til noget mere fornuftigt end at hoppe rundt i tiden.

3. Usynlige ekstrastatister

I Truth Be Told er verden visse steder mere ensom end en ørken. Når vores hovedpersoner bevæger sig gennem gaderne i Oakland, kan man undre sig over, hvor resten af befolkningen mon er henne. Er de alle blevet fortryllede og forsvundet i tidsspringene? Eller måske er indbyggerne blevet skræmt af Mekhi Phifers skiftende accent og er flygtet for at undgå at høre mere forvirrende sprog?

4. Selvkørende biler – eller magi?

I Truth Be Told får vi et indblik i en verden, hvor biler har fået deres eget liv. De bevæger sig tilsyneladende uden førere og uden nogen form for menneskelig styring. Måske er det bare en ny teknologi, vi ikke kender til endnu, eller også er det bare fordi, at bilene også er blevet engageret i tidsspringene og har brug for lidt ekstra motion mellem scenerne. Uanset årsagen er det en ret imponerende fremskridt for autonome køretøjer.

5. Pludselige teknologiske forvandlinger

En af de mest forvirrende aspekter ved Truth Be Told er de pludselige teknologiske forvandlinger, som vores karakterer gennemgår. I én scene bruger de gammeldags telefoner med drejeskive, og i den næste har de pludselig smartphones med avancerede funktioner. Er vores hovedpersoner også ofre for tidsspringene og modtager forskellige teknologiske opgraderinger i processen? Det vil være rart at få forklaret, hvor de skjulte tech-wizards mon holder til.

Truth Be Told er uden tvivl en underholdende TV-serie, der bringer os på en rejse fyldt med overraskelser og sjove fejl. Måske er fejlene blot små detaljer, der tilføjer lidt ekstra charme til historien. Så næste gang du ser Truth Be Told og opdager en fejl, så husk at tage det med et glimt i øjet og nyd turen gennem Oaklands eventyrlige univers.

Andre populære titler: Far til fire og ulveungerneA Star Is BornDont BreatheMasterChef AustraliaStăpânul inelelor: Frăția ineluluiEverything Everywhere All at OnceDick TurpinThe Back-up PlanSpider-Man: Across the Spider-VerseTallulahAnt-ManThe WonderRoyalteenCharmedBaywatchSydney to the MaxFace/OffThe Best ManAs InseparáveisThe OutlawsGone GirlNever Let Me GoLady VengeanceMoney HeistCrashingNever Been KissedThe Invention of LyingHomefrontIm Rausch der SterneIndiana Jones și cadranul destinuluiPersuasionSchindlers ListeThe Mean OneThe Walking DeadNightwatchThank You for Your ServiceClone HighThe Serpent QueenSex/LifeBone TomahawkLovesickJudas and the Black MessiahAmerican Pie – Wie ein heißer ApfelkuchenDoctor Strange in the Multiverse of MadnessShamelessRambo: Last BloodCold CaseMr. HolmesAkame ga Kill!