kinokvinder.dk

Weihnachten zu Hause (TV Series 2019–2020)


Overblik

Titel Weihnachten zu Hause
Udgivelsesdato 5. december 2019 (Tyskland)
Oprindelsesland Norge
Kendt som Home for Christmas
Optagelsessteder Røros, Norge
Produktionsselskab The Oslo Company

Resmué

Weihnachten zu Hause er en TV-serie, der følger den 30-årige Johanne, der bliver træt af de konstante kommentarer om hendes single status og samfundets forventninger om det perfekte familiære juleaften.

Hun beslutter sig derfor for at gå på en 24-dages jagt efter en partner, som hun kan invitere med hjem til jul. Dette bliver startskuddet til en række komiske og hjertevarmende begivenheder.

I løbet af hendes søgen støder Johanne på forskellige potentielle partnere, men hun finder hurtigt ud af, at det ikke er let at finde den rette.

Gennem sin rejse begynder Johanne at reflektere over sit eget liv og kærlighedsforhold, og hun opdager, at det vigtigste ikke er at opfylde samfundets forventninger, men at være tro mod sig selv.

Weihnachten zu Hause er en underholdende serie, der kombinerer humor, romantik og julestemning på en unik og charmerende måde. Det er en fortælling, der minder os om, at det er vigtigt at værdsætte og fejre kærligheden i vores liv, uanset om vi er single eller i et forhold.

Fejl i TV-serien Weihnachten zu Hause

Intro

Velkommen til vores artikel om de fejl, der er blevet opdaget af skarpe seere i TV-serien Weihnachten zu Hause! Selvom showet måske forsøger at give os den perfekte julestemning, er der altså sneget sig nogle små sjove fejl ind i produktionen. Lad os dykke ned i dem og finde lidt underholdning i de små misser.

Fejlen med den juledekorerede palm

Vi starter ud med en virkelig perle. I en scene, hvor familien samles om juletræet for at åbne gaver, kan vi tydeligt se en julekugle, der er hang på en palmebøg. Ja, du hørte rigtigt! Måske er det en helt ny juletradition, vi ikke har hørt om endnu. Hvem ved, måske er julepalmen det helt nye hit i juledekoration i år?

Fejlen med den forsvundne julemandskostume

I en af de mest spændende scener i TV-serien er der planlagt en overraskelse, hvor julemanden skal ankomme og dele gaver ud til børnene. Men i stedet for at have den rødlige julemandskostume på, har vores julemand pludselig forvandlet sig til en superhelt iført en stramdragt med kappe. Sikke en overraskelse! Måske er det julens nye trend at kombinere julemand og superhelte?

Fejlen med den fortryllede julesok

I en hjertevarm scene ser vi, hvordan børnene hænger deres julesokke op ved pejsen for at vente på, at julemanden kommer forbi og putter gaver i dem. Men vent lige et øjeblik! I den næste scene ser vi pludselig, at den ene julesok er forvandlet til en magisk blå farve med glitrende stjerner. Mon julesokken har fået superkræfter? Måske er det tiden til at skrive et brev til julemanden og bede om nogle magiske gaver?

Fejlen med de flyvende juletræskugler

I en sjov scene ser vi familien danse omkring juletræet og synger julesange. Men vent et øjeblik! I baggrunden kan vi se, at julekuglerne på træet bevæger sig og flyver rundt. Måske har vi misforstået det – det er ikke kun julemanden, der kan flyve, men også juletræet og dets pynt. Det er da en unik juletradition!

Konklusion

Der har vi det – de sjove fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Weihnachten zu Hause. Selvom det er skønt at fordybe os i en julemagisk verden, er det ikke helt så skidt med en lille fejl eller to. Vi kan altid finde noget at grine af og lade os underholde. Så gå endelig i gang med at se serien, og hold øjnene åbne for flere skæve detaljer. God fornøjelse, og god jul!

Andre populære titler: Gå med fred Jamil – Ma salama JamilInfinity PoolBowling for ColumbineBărbat în minoritateMotherHouseNerveThe WitchesThe DoormanFrailtyThe Hard WayThe OriginalsJulemandens datter 2So UndercoverBeefBrigada sinucigașilor: Misiune ucigașăScandalGladiatorSafe HavenThe MentalistThe SquareUnchartedRiders of JusticeSquid GameShooterGlengarry Glen RossPitch PerfectBaywatchTre engle og fem løverHarry Potter and the Order of the PhoenixShake It UpDie GlücksritterMax EmbarrassingF9: The Fast SagaThe Hills Have EyesFlugtOzarkThe Hobbit: An Unexpected JourneyShes Out of My LeagueAn Irish GoodbyeExpend4blesThe CornerPrințesa, condurii roșii și cei 7 piticiMoney HeistRepulsionSix Feet UnderPigen og pressefotografenLucy in the SkyJack Reacher